БАККО традиционно организира своята среща за членове, партньори и медии, която тази година е под надслов „Идва ли наистина краят на аналоговата ера“ – Годишна Среща на Кабелните Комуникационни Оператори (БАККО) – Албена 2012.


10.05.2012


Имаме удоволствието и това лято да ви поканим да участвате в Интерактивната Програма на БАККО в рамките на MEDIAMIXX 2012.

Новото в това издание ще бъдат трите Интерактивни панела и Медийният Блок в края на програмата, с водещи – журналисти с опит в индустрията, и теми, които ще намерите по-долу. Наши гости в тези панели ще бъдат представители на държавни институции, водещи компании на пазара, организации и сдружения и други участници в процесите в Кабелната Комуникационна индустрия. Поставили сме си за цел да осветлим главните три сфери, в които има най-много развития и проявен интерес, както и да поканим най-влиятелните участници в панелите, които да споделят своите мнения и визии по нашите теми.

В Медийния Блок в края на третия дискусионен панел журналистите от различни медии ще имат възможност, заедно с публиката да задават преки въпроси към участниците в програмата до момента.

След края на Дискусионните панели БАККО кани своите гости на Парти в ресторанта на Фламинго Гранд.

Можете да се запознаете с Програмата и Спонсорските пакети в секцич Документи.

За акредитация за Годишната Среща на Кабелните Комуникационни Оператори (БАККО) – Албена 2012, моля свържете се с Магдалена Георгиева на g.magdalena@gmail.com, както и на моб.: 0877117999. Ще получите номер за регистрация като гост на БАККО и ще ползвате отстъпка при акредитиране на:  http://mediamixx.info/bg/.  Очакваме вашето потвърждениие за участие най-късно до  25.05. 2012 на e-mail:g.magdalena@gmail.com

За резервация на хотел:http://mediamixx.info/bg

БАККО 2011 © Всички права запазени | Реклама | Полезни връзки
Изработка на уеб сайт -